Zoguu.al ........... Duam.al ............. Kruja.info 

Get a website

Zogu Group - Industritë

Industritë

Një nga qëllimet dhe avantazhet tona është të kemi një portofol të larmishëm investim​esh, i cili na mundëson të kontribuojmë në shumë fusha të ndryshme.