Zoguu.al ........... Duam.al ............. Kruja.info 

Get a website

Zogu Group - Media

Media

Zoguu.al


Zoguu.al është një platformë e cila ka në fokus të saj përcjelljen e lajmeve të sakta, paanshme dhe objektive. Si rezultat i një stafi të kualifikuar synimi jonë është të jemi aty ku ndodhet lajmi. Ne bazohemi mbi kodin etik të gazetarisë dhe qëndrimeve e bindjeve të paanshme.

Vizito sajtin

Kruja.info


Kruja.info është platforma e vetme lokale për zonën e Krujës dhe rrethinat e saj. Kjo platformë synon të informojë publikun; të promovojë të rinjt vendet dhe objektet e kultit; të nxisi dhe të jetë zëri i qytetarëve; të jetë një dritare për qytetarët për problematikat dhe shqetësimet e tyre, nëpërmjet gazetarisë qytetare. Po ashtu, ne sjellim disa rubrika për mbështetjen e bizneseve apo në fushën e “Real Estate”.


Vizito sajtin