Duam.al, vendi ku shitet çdo gjë online nga markat më të njohura

Duam.al, vendi ku shitet çdo gjë online nga markat më të njohura

Duam.al, vendi ku shitet çdo gjë online nga markat më të njohura

Duam.al është një kompani 100% shqiptare e krijuar në shtator të vitit 2022 me NIPT… Duam.al është pjesë e ZoguGroup, së bashku me Zoguu.alZoguTech dhe Kruja.info.

Ne fuksionojmë si një qendër tregtare online e fokusuar në cilësi, çmime konkurruese dhe shumëllojshmëri produktesh dhe shërbimesh. Ne lindëm si një nevojë për të kursyer kohë dhe para, duke ju ofruar të gjitha gjërat nga markat më të mirënjohura, në një vend të vetëm.

Ne synojmë që së bashku me partnerët dhe bashkëpunëtorët tanë të sjellim produktet dhe shërbimet më të mira për klientët apo konsumatorët tanë, duke krijuar një eksperiencë të jashtëzakonshme.

Leave a Reply