Kruja.info hap praktika për gazetari webi! Një mundësi e mirë për të gjithë profesionistët e rinj dhe të apasionuarit

Kruja.info, në bashkëpunim me Zoguu.al, fton të gjithë të interesuarit të aplikojnë si praktikanë në shkrimin dhe publikimin e lajmeve (Gazetari webi) pranë mediave tona. Programi i trajnimit do të

Continue ReadingKruja.info hap praktika për gazetari webi! Një mundësi e mirë për të gjithë profesionistët e rinj dhe të apasionuarit